Обучение за инвестиране онлайн с ActivTrades

Инвестирането в акции, а също и форекс търговията дават възможност на всеки инвеститор да притежава финансови активи и съответно - да увеличи доходите си. За да инвестирате на форекс пазара, вие се нуждаете от доверен и надежден CFD брокер.

ActivTrades е точно такъв. За годините, от които съществува, ActivTrades е изградил страхотен имидж и е установил сериозна позиция на форекс пазара. Използвайки услугите на този онлайн брокер като ActivTrades, вие може да търгувате с Акции, Стоки, ЕFT и суровини, като едновременно с това получите и достъп до две от най-популярните платформи за търговия - MetaTrader 4 и MetaTrader 5, както и до много инструменти за онлайн търговия на световните пазари.

Едно от основните неща, което прави ActivTrades избор за хиляди трейдъри и най-добрата трейдинг платформа са изключителните условия за инвестиране за начинаещи. Този CFD брокер е създал страхотни условия за форекс търговия за начинаещи, и не само. Те включват напълно безплатни уроци за начинаещи трейдъри, както и добра клиентска поддръжка.

Обучение за трейдъри на ActivTrades

Една от причините ActivTrades да бъде толкова популярен брокер когато става въпрос за инвестиране за начинаещи, са именно безплатните видео уроци за търговия, които предлага. Това обучение за трейдъри е изключително подходящи за хората, които тепърва навлизат във форекс пазара. Най-хубавото е, че сами може да изберете дата и време в което да започнете, като всичко, което трябва да направите е да се регистрирате в ActivTrades, както и за обучението.

Обучението за начинаещи трейдъри включва семинари и уебинари, които биват преподавани от професионални и опитни трейдъри и лектори. По този начин ActivTrades ви дава възможност да се запознаете с платформите за търговия, финансовите продукти, персоналната зона, как да менажирате акаунта и да започнете да инвестирате онлайн.

Семинарите са изключително полезни форекс уроци, преподавани от трейдъри с богат опит. Ако желаете да бъдете участник в семинар и да се научите да търгувате акции онлайн, то ще трябва да се запишете предварително. За да направите това трябва да бъдете регистрирани потребители. В случай че искате да бъдете известни за предстоящите семинари на ActivTrades, трябва да отворите сметка - може да се възползвате от безплатна демо сметка форекс, или стандартна.

Уебинарите са друг вид форекс уроци, които отново са преподавани от професионални трейдъри и финансови анализатори. ActivTrades поддържа архив на форекс уебинари, съответно всеки потребител може да се възползва от знанията, които професионалистите в сферата са споделили и да оптимизирате своята стратегия за инвестиране онлайн с най-добрите трейдинг платформи.

Избирайки ActivTrades обучение за трейдъри, вие ще получите достъп до тези уебинари, които покриват не само основите на трейдинга, но и много други важни и нужни детайли за успешна форекс търговия, както и търговия с акции.

Но какво ще научите от въпросните уебинари за инвестиране? За начало ще разберете повече от същността на форекс търговията, ще научите какво е форекс търговия и как се купуват акции, както и за видовете - фундаментален анализ и технически анализ. Ще разберете как да използвате въпросните платформи за търговия -MetaTrader 4 MetaTrader 5, както и как да използвате инструментите за трейдиг, които ActivTrades предлага.

Допълнително, възползвайки се от тези безплатни видео уроци за търговия, ще научите някои от най-добрите стратегии за търгуване и анализ на форекс пазара и CFD търговията. Разбира се, ще научите и как да управлявате сметката си, какво да правите при формиране на технически конфигурации и какви валути има на пазара.

Освен това, обучението за начинаещи трейдъри на ActivTrades ви дава достъп до Live Trading сесии включващи и анализ на форекс пазара, записани с едни от най-добрите лектори и професионални търговци. Разбира се, ще получите и детайлно обучение относно това как да инвестираме в акции, как да инвестираме в криптовалута, както и повече за форекс търговия за начинаещи.

ActivTrades предлага доказано много добро обучение за трейдъри, което е полезно както на начинаещите, така и на дългогодишните такива, тъй като допълнителни знания никога не за излишни. Този CFD брокер дава възможност на всеки трейдър да инвестира на форекс пазара успешно, след проведеното нужно обучение за инвестиране онлайн.

Инвестиране за начинаещи с ActivTrades

А кои са ActivTrades лекторите, които преподават въпросните форекс уроци за начинаещи трейдъри? Всички те имат дългогодишен и богат опит като трейдъри, а много от тях притежават и собствени бизнес клубове, фокусирани върху трейдинг пазара. ActivTrades лектори на онлайн трейдиг обученията са: Захари Рангелов, Каролейн Де Палмас, Светлин Минев, Васил Стоянов, Радослав Вълов, Стоян Васов и Диана Топалова.

С ActivTrades ще имате достъп и до интерактивни видео уроци за инвестиране с професионалисти, които ще ви помогнат да разберете системата за търговия, важността на геополитиката, повече за продажби на дребно, за търговския баланс, както и ще получите достъп до още много други изключително полезни знания за начинаещи трейдъри.

ActivTrades предоставя на своите трейдъри и достъп до ръководства относно използването на платформи за търговия и инструментите към тях. Това включва ръководство за Meta Tarder 4, Meta Trader 5, SmartForecast, SmartOrder, SmartTemplate, SmartLines и други. Не на последно място, този CFD брокер позволява използването на речник не термините, който включва всеки нужен термин, свързан със форекс пазара.

Освен това, ActivTrades предоставя възможност за използване на демо сметка форекс, което е повече от страхотна възможност за всеки начинаещ инвеститор. По този начин може да изпробвате различни стратегии, за които сте научили, да опознаете форекс пазара, да изберете подходящата платформа за търговия с акции, както и да опознаете ActivTrades. Допълнително, този CFD брокер предоставя страхотна клиентска поддръжка, 24/5, като онлайн трейдиг съпорта ще бъде на линия да отговори на всеки ваш въпрос, както и да разреши всеки казус.

Платформи за търговия

ActivTrades предлага платформа за всеки трейдър. Защо? Защото работи с MetaTrader- световно призната платформа за търговия с форекс и CFD контракти. Тази платформа предлага голям асортимент от професионални инструменти за анализ и използване на алгоритми за търговия. Като опитен форекс трейдър може да се възползвате от следните трейдинг платформи:

MetaTrader 4

MetaTrader 4- може да се възползвате от пълен набор от решения за високоефективна forex търговия. Има добри инструменти за анализ и предоставя възможност за автоматизация на търговски стратегии. Това е стандартна за пазара платформа, която позволява на инвеститорите да търгуват с форекс, метали, индекси, акции и стоки. Освен това, предоставя възможност за персонализиране на графики и използване на много инструменти за улеснен форекс трейдинг.

MetaTrader 5

MetaTrader 5-тази платформа внася подобрения като инструменти за управление на риска от по-висок клас, по-прецизно изпълнение от всякога и подобрени инструменти за анализ. Тази платформа предоставя достъп до повече инструменти.

Освен това, ActivTrades предоставя 24-часово обслужване на цели 14 различни езика от съпорт отдел, спечелил редица награди. Ако имате въпроси, то винаги може да се обърнете към тях. Може да се възползвате и от защита на баланса и допълнителна застраховка- силно препоръчителни за всеки нов форекс трейдър.

ActivTrader

Ако сте нов в инвестиране в акции, то АctivTrades е чудесен избор за вас. Тази платформа включва много по-малко информация, и е много по-лесна за разбиране. С ActivTrader може да търгувате с над 500 CFD, включително форекс, ActivTrades акции, стоки, финансови инструменти и индекси. ActivTrader ви дава достъп до над 1000 инструмента и може да използвате приложението както на мобилно устройство, така и от всеки компютър.

Как се купуват акции с ActivTrades?

Пазарът на акции е една огромна част от търговията, както и доход за стотици хора, решили да се отдадат на инвестиране в акции. Ако сте начинаещи и искате да научите как се търгува с акции, как се купуват в акции и дали търговия с акции за начинаещи е добра идея, то ActivTrades е най-добрата трейдинг платформа, на която може да се доверите. С онлайн брокер на акции като ActivTrades ще имате достъп до обучение относно инвестиране в акции, както и ще предложи 24/5 клиентска поддръжка.

Търговията с акции е начин за световните компании да събират пари, които да инвестират в развитие и финансов растеж. По този начин трейдърите закупуват акции от въпросната компания и притежават дял от нея. Но как да инвестираме в акции? Първоначално трябва да намерите подходящия брокер, с когото да работите.

Това са форекс брокери, какъвто е и ActivTrades, които ще ви предоставят достъп до платформи за търговия. След това трябва да направите своя лична брокерска сметка, да прехвърлите средства към акаунта си и да закупите акции от брокера, който сте избрали.

Защо ActivTrades е добър брокер за инвестиции в акции? Той предоставя достъп до над 500 акции, а марджинът, който използва при коефициент 0.5 е от 300 до 600 хиляди. ActivTrades не прилага никакви скрити такси за търговия онлайн, комисионната за Европа е 0,05% от стойността на транзакцията, а за борсата в Лондон - 0.10% от стойността на транзакцията. Ако искате да инвестирате в акции на Нюйоркската борса, то комисионната ще бъде 0,02 долара за акция.

Форекс търговия за начинаещи с ActivTrades

Преди да започнете да търгувате на форекс пазара, то трябва да сте наясно какво е форекс търговия, как се търгува с акции, как се купуват акции, как да инвестирате в криптовалута, както и много други детайли и стратегии, тъй като форекс търговията не е елементарна задача.

Програмата за обучение за трейдъри, включваща безплатни видео уроци за търговия е изцяло фокусирана върху това, да помогне на начинаещи хора, тепърва навлизащи на форекс пазара. Всеки започва от някъде, а знанията относно търговия с акции и други форекс инструменти за изключително важни за успешни сделки.

Избирайки ActivTrades за свой брокер, вие ще имате достъп до три платформи за търговия - ActivTrader, Meta Trader 4 и Meta Trader 5. Когато става въпрос за трейдинг за начинаещи, ActivTrader е изключително подходяща платформа. Тя съчетава всички последни технологии и допълнителни функционалности, които създават добра среда за търговия. ActivTrader е лесна за използване платформа, с която може да търгувате с над 500 CFD, финансови пазар, акции, интекси, стоки и EFT. Разбира се, може да се възползвате и от инструменти за онлайн трейдиг като графики, пазарни настроения, плаващ стоп и други.

Meta Trader 4 и Meta Trader 5 са страхотни платформи за търговия, които предоставят хиляди възможности и достъп до най-добрите инструменти на своите клиенти. Може да се възползвате и от тях, но за начинаещ трейдър е препоръчително да започнете с платформа за търговия, която е по-лесна за разбиране и ще улесни инвестирането ви онлайн.

Сметки и начини на депозт и теглене

ActivTrades е CFD брокер, който дава възможност за отваряне на един от три вида трейдиг сметки. Може да отворите демо смекта форкес, индивидуална сметка или професионална. Трябва да изберете тази, която е най-подходяща за вас и нивото ви.

Безплатната демо сметка е изключително добър избор за начинаещи трейдъри. Това е акаунт, който съдържа само виртуални средства, които могат да бъдат използвани както за обучение, така и за тестване на специфични стратегии. Изборът на демо сметка форекс е много полезен, тъй като позволява на начинаещи трейдъри да се научат как работи реалната форекс търговия, без да се налага да инвестират реални пари.

ActivTrades позволява на клиентите, избрали този вид сметка да използват всички платформи за търговия, както и много от инструментите, които брокерът предлага. Тази сметка е валидна 30 дни, а сумата, с която разполагате е 10,000 евро.

Индивидуалната сметка е стандартната трейдърска сметка, която хората използват когато желаят да инвестират реални пари и да търгуват на форекс пазара. Избирайки този вид сметка, вие получавате достъп до всички платформи и инструменти за търговия онлайн, които ActivTrades предлага на своите клиенти. Разбира се, получавате и пълен достъп до клиентската поддръжка, защита, допълнителна застраховка и пълна свобода при избор на валута.

Професионалната сметка е специфична сметка, която не всеки може да отвори. За да използвате този вид акаунт, то вие трябва да имате добро портфолио, в което да преобладават големи сделки, средно по 10 на тримесечие за последните четири тримесечия. Освен това, в портфолиото ви трябва да преобладават сериозни парични депозити, финансови активи и да работите на текуща позиция като професионален трейдър, или да сте работили поне една година във финансовия сектор.

ActivTrades предлага различни възможности за депозиране, за да може всеки клиент да използва този, който е най-удобен за него. Може да захраните сметката си, или да изтеглите определена сума чрез Персоналната зона, или чрез обаждане по телефона. Начините за транзакция, които ActivTrades предлага са PayPal, Skrill, Sofort, Neteller, банков трансфер, или дебитна/кредитна карта.

Поръчките се обработват на момента и обикновено времето за получаване е около 15 минути, като няма никакви скрити такси. Депозити направени чрез банков трансфер, или някое от по-горе изброените приложения нямат никаква такса, но в случай, че използвате дебитна или кредитна карта, ще трябва да заплатите малка сума. Ако картата е издадена в Европейската Икономическа Зона, таксата ще бъде 0,5%, а в случай, че е издадена извън ЕЕА, то ще заплатите 1,50% такса.

Контакти

Свържете се с нас за допълнителна информация относно света на търговията с акции. Stocks.bg ще бъде ваш партньор.

Изпраща се
Вашето съобщение беше изпратено успешно!